Welkom op de website van Marshalls

 • Welkom op de website van Marshalls

  Welkom op de website van Marshalls. U vindt hier snel de beste producten terug die u nodig heeft voor het aanleggen van uw oprit, terras of tuinproject.

  Onze website is ingedeeld in 4 groepen: natuursteen, replica stenen, keramische tegels en onze LED tuinverlichting. De natuursteen en replica stenen rubrieken vermelden apart de producten voor opritten en voor tuinen zodat u vlot de ideale producten voor uw project terugvindt. U kan ook het voor u meest beschikte product zoeken op naam, op product type of op kleur.

  Op onze product pagina’s vindt u naast de belangrijkste eigenschappen van elk materiaal en de beschikbare kleuren en formaten tevens inspirerende foto’s alsook technische fiches met alle details, plaatsingsvoorschriften en voor de professionele gebruiker ook de technische gegevens.

  Verder kan u onze brochures downloaden of de dichtstbijzijnde verdeler zoeken waar u onze producten kan kopen. Bij deze verdelers zijn onze producten te bekijken alsook brochures en gedetailleerde product- en prijsinformatie te bekomen.

  Marshalls biedt naast een uitgebreid aanbod natuursteensoorten, een assortiment kwaliteitsproducten bestaande uit bestratingsmaterialen in beton voor opritten, terrastegels, diverse soorten siergrind, palissades, boordstenen, stapelstenen en bloembakken.

  Wij wensen u veel plezier met het realiseren van uw droomproject.

  Het Marshalls team

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Alexandra Verdeyen op 23-7-2013
Terug naar boven