Kerala

 • Kerala

  De nieuwe trendy reeks keramische tegels van Marshalls zijn uitzonderlijk sterk en dus uitermate geschikt voor al uw buitenprojecten. De twee centimeter dikke Kerala tegels worden op zeer hoge temperaturen gebakken waardoor ze nagenoeg onverwoestbaar zijn. Oppervlaktes waar de vloer het hard te verduren krijgt, zoals bvb. de oprit, zijn dan ook ideaal om te verharden met de Kerala tegels.

  De Kerala reeks is beschikbaar in drie grote formaten (60 x 60 x 2 cm, 75 x 75 x 2 cm en 120 x 60 x 2 cm) en in maar liefst zestien authentieke kleurnuances. Kiest u voor hout-, beton- of natuursteen-imitatie? Het kan allemaal. Door de ultramoderne productietechnieken zorgt Marshalls ervoor dat deze tegels nagenoeg niet te onderscheiden zijn van echte natuursteen of hout. En de lichte verschillen tussen de tegels zorgen voor een natuurlijk uitzicht.
  Ook de nieuwste trends vindt u in de Kerala reeks. Betonimitaties winnen de laatste tijd aan populariteit. De kleur ‘Aragu’ heeft de uitstraling van een gegoten betonvloer met de voordelen van de oersterke keramische tegels.

  Deze sfeervolle buitentegels zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk: ze nemen namelijk geen vuil of water op. Bovendien zijn ze vorstbestendig, slijtvast en extra veilig dankzij de antislipafwerking.
  Met de Kerala tegels van Marshalls tovert u uw tuin, terras, balkon, zwembadrand of oprit om tot een stijlvolle buitenruimte die ook na jaren nog blijft boeien.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Alexandra Verdeyen op 1-7-2014
Terug naar boven